Ana Menü
Köşe Yazıları
Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

Kadastro Çalışması

Yönetim kurulu tarafından önerilen kadastro çalışma komisyonu isim listesi aşağıdaki belirtilmiştir. Turgut USANMAZ, İsmet AKÇORA, Seyfettin KAYA, Hilmi POLAT, Ahmet DEMİR, Hanifi KARAKUŞ, Yener KAMBUR, Şeniz AKÇORA, Seçkin AYDIN, Hakkı USANMAZ, Tuncer USANMAZ, Tacettin AKÇORA, Yener USANMAZ, Lütfi ŞAHİN, Nizam TAŞDEMİR. Bu köylülerimizin 10.07.2010 tarihinde kadıköyde İsmail Akçora`nın yöneticisi olduğu vakıf binasında toplantıya gelmeleri önemle rica olunur.

 

 Yukarıda belirtilen tarihteki toplantıya komisyon üyelerinden İsmail AKÇORA, Turgut USANMAZ ve Seçkin AYDIN katılmıştır. Yönetim kurulu üyelerinde ise Mustafa AYDIN katılmıştır. Ayrıca köylülerimizden Acar USANMAZ’ da bu toplantıya katılmışlardır. Katılımın az olmasından dolayı katılmayan komisyon üyeleri ile yapılan görüşmede ise toplantıdan haberdar olmadıklarını bildirmişlerdir. Normalde toplantı öncesi Süleyman USANMAZ komisyon üyelerine haber vermek için cep telefon numaralarına sms atacaktı  maalesef bu mesajlarda gönderilmemişti. Toplantıda alınan karar gereği herkes kendi bölge ve sülaleleri üzerinde dilekçelere imza toplayarak çalışma yürütecek ve bu dilekçeler ile yapılan kadastro çalışmasının yanlış olduğunu ve bu itirazı için dernek yönetimini kendine temsilci olduğunu beyan etmekle birlikte mevcut nüfus sayılarında yaklaşık %25 oranında feragat edeceğini beyan eder. Bu dilekçelerin yılbaşına kadar tüm köylülere imzalatılıp toplatılmasına karar verildi. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda var çalışmayı daha etkin kılmak amaçlı olarak mevcut dilekçemizi buradan yayınlayarak herkese ulaştırmaya çalışacağız. Ayrıca farklı bir çalışma olması durumunda sizlerle buradan paylaşacağız. Böylece siz değerli site takipçilerinin de hedefimizin neresinde olduğumuzu görmüş olmanızla beraber bu amacımıza nasıl bir katkı sunabileceğinizi de sitemiz aracılığıyla bildirebileceksiniz.Sevgi ve saygılarımla. Site Yönetimi.

 

 

Değerli dostlar 17.10.2010 tarihindeki düğünden sonra dernek binasında yönetim kurulu ve üyelerin katılımıyla bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantının ana gündemi kadastro konusu olmuştur. Bunun dışında sitemiz hakkındaki düşünceler konuşulup tartışıldı. Yol için yapılan maddi yardımlar konuşuldu tartışıldı. Ancak kadastro konusu dışındaki konularda net bir fikir birliğine varılmadığı için kadastro konusundaki ortak fikri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

 

1-) Öncelikle her sülale için dernek binasında birer klasör hazırlanacak. Klasörün ilk sayfasında sülaledeki isimlerin listesi olacak.Böylece her sülaladen kimlerin dilekçe verip vermediği bu isim listesinden takip edilecek. Her sülale için toplanan itiraz dilekçeleri bu klasörlerde toplanacak.  Dilekçe vermek istemeyenlerle ayrıca görüşülecek.

 

2-) Her sülaleden bu itiraz dilekçelerini toplamakla bazı kişiler gönüllü olarak görev aldı toplantıda olmayan bazı isimlerde diğer katılımcılar tarafından önerildi. Bu isim listesi aşağıda belirtilmiştir

 

3-) Bu itiraz dilekçeleri 31/12/2010 tarihine kadar mutlaka toplanacağına karar verildi.

 

4-) Daha sonra toplanan bu dilekçelerle birlikte aşağıda ismi geçen köylülerimizde gönüllü olanlar köye giderek gelinen noktayı köylülere anlatıp köyde yaşayan köylülerimizden de alınan dilekçelerle birlikte hukuki işlem başlatılmış olacak.

 

 Aşağıdaki listede kimlerin hangi sülalelerden itiraz dilekçelerini toplamakla sorumlu olduğunu yayınlıyoruz. Aşağıdaki listede veya bu çalışmanın herhangi bir kademesinde görev almak isteyen köylülerimizde buradan bize bildirebilirler.YÖNETİM KURULU

 

NOT: Hazırlanan itiraz dilkçelerini sitemizede ekledik aşağıdaki dökümanlar kısımda indirerek doldurabilirsiniz.Doldurduğunuz dilekçeleri dernek yöneticilerine yada aşağıda ismi geçen köylülerimize verebileceğiniz gibi dernek binasına posta ilede ulaştırabilirsiniz. Dernek adresimiz aşağıdaki gibidir.

 

Dernek iletişim adresi: Güneşli evren mah. Ceylan sokağı No:22/A Bağcılar /istanbul

 

Site Yönetimi.

 

SÜLALE VEYA SOYİSİM- (İTİRAZ DİLEKÇELERİNİ TOPLAMAKLA SORUMLU KİŞİLER)

 

  1-) AKÇORALAR-( iSMAİL AKÇORA - EFKAN AKÇORA - ŞENER AKÇORA - TACETTİN AKÇORA)

2-)ATAÇLAR- (SEZAİ ATAÇ)

 

3-)AKKOYUNLAR- (TUBAY AKKOYUN - LEVENT AKKOYUN)

 

4-)AYDINLAR (İSMET AYDIN)

 

5-)BEYAZGÜLLER-( ZEKİ BEYAZGÜL)

 

6-)DEMİRLER - (RAFET DEMİR -ÇETİN DEMİR - KILIÇ DEMİR)

 

7-)DAŞDEMİRLER-( MİNTAÇ İNAL - NİZAMETTİN DAŞDEMİR)

 

8-)ERTAŞLAR- (NEVCİHAN ERTAŞ - KORKMAZ ERTAŞ)

 

9 -)KAYALAR- ( METİN KAYA -AYDEMİR KAYA - SAFFET KAYA)

 

10-)KARAKAŞLAR-( M.HANEFİ KARAKAŞ)

 

11-)KARAKUŞLAR- (TEKİN KARAKUŞ - METİN KARAKUŞ)

 

12-)KARAKOÇLAR-( REŞAT KARAKOÇ - NURETTİN KARAKOÇ)

 

13-)KAYIKÇILAR -(ALADDİN KAYIKÇI)

 

14-) KAMBURLAR- (YENER KAMBUR)

 

15-) ÖZYILDIRIMLAR-( YUSUF ÖZYILDIRIM)

 

16-)POLATLAR- (ÖNDER POLAT - SUNAY POLAT)

 

17-)PALAVANLAR-  (YURDALAN PALAVAN - ŞEMSEDDİN PALAVAN)

 

18-)SARAÇLAR- (AHMET SARAÇ)

 

19-)ŞAHİNLER - (GÖKSEL ŞAHİN - AYDIN ŞAHİN - GÖKAN ŞAHİN)

 

20-)USANMAZLAR -( TURGUT USANMAZ - BÜLENT USANMAZ - MEMET USANMAZ)

 

21-)YILMAZLAR (MALA ALÊ)- (YAŞEDDİN YILMAZ - SEÇKİN AYDIN)

 

22-)YILMAZLAR (MALA LEMO)- ( ÖMER YILMAZ)

 

 Aşağıdaki İsmail AKÇORA'nın yazısı açıklayıcı bilgi niteliğinde olduğu için  ziyaretçi sayfasından buraya aktarılmıştır. Site yönetimi.

ismail akçora (Kadıköy/İst)
  26.10.2010
Arkadaşlar merhaba; Zeki Yılmaz’ın (Almanya) Bu eksikliğimizi belirttiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Kadastro konusunda aldığımız karar ve yapılacak olan takiple ilgili bütün bilgiler İstanbul Derneğimizde toplanacaktır. Karadeniz derneğimiz, Ankara derneğimiz ve Almanya’da ki derneğimiz ya da Türkiye’nin her hangi bir şehrinde bulunan köylülerimiz formları doldurup Derneğimizin İstanbul adresine göndermeleri gerekmektedir. Örneğin Almanya derneğimiz Avrupa’da olan bütün köylülerimizin formlarını doldurtarak İstanbul Derneğine gönderecek bizlerde onları ilgili sülalenin dosyasına koyacağız Almanya’da ki ve diğer Derneklerimiz bunu yapacağı gibi sülaleler üzerinde de bu takıp yapılacaktır. Son görev alan ve görevlendirilen arkadaşlar hızla köydeki akrabalarında formları doldurtup Derneğe ulaştırmaları gerekmektedir.Herkese kolaylıklar diliyoruz.Kadastro komisyonu adına İsmail AKÇORA

 

   



Üye Girişi
E-Bülten
  • BİZE ULAŞIN

  • info@samandoken.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik